Onze projecten 2021

In ons oprichtingsjaar hebben wij een aantal succesvolle projecten mogen realiseren.

Kids & Kornuiten

Kids& Kornuiten flyers Dames van Oostland
Cadeautjes en winterjassen

JOEPIE!! Sinterklaas en Kerst zijn in zicht, dus de zoektocht naar leuke cadeautjes en winterjassen gaat snel beginnen. Voor gulle gevers met een klein budget organiseren de Lions Club Nootdorp-Pijnacker en de Lions Club Dames van Oostland de beurs ‘Kids & Kornuiten’ in Theater CulturA & Zo, aan de Dorpsstraat in Nootdorp. 

Voor meer informatie Lees meer ……….. of direct tickets bestellen  

Kids&Kornuiten Dames van Oostland

Fietsen voor een fiets, voor zorgkwekerij "Pluk de dag"

banner Fietstocht Pluk de dag

Onder het motto “Pluk de dag en zorg voor een ander” zetten wij ons als Lions Dames van Oostland belangeloos in voor mensen in de regio Oostland die onze hulp nodig hebben. Dus wat is er mooier om onze oprichtingsdag te verbinden aan een goed doel met dezelfde naam als ons motto. Dat goede doel is dan ook 

‘Fietsen voor een Fiets’ voor Zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’!!

In aanloop naar onze Lions club ‘Dames van Oostland’ geboortedag fietsen wij voor een fiets voor Zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’ en jullie kunnen meefietsen! Er is keuze in de af te leggen afstanden voor 13 km, 20 km en 30 km, die volledig coronaproof gefietst kunnen worden. Jullie fietsen o.a. door de Groenzoom en Ackerdijkse Plassen. Aan de fietstocht is een leuke fotobingo verbonden en er kan dus onderweg van alles ontdekt worden voor alle leeftijden! Aan het einde van de fietstocht krijgen jullie per hoofdinschrijving nog heerlijke lokale producten! (Deze kunnen tussen 10 en 16 uur opgehaald worden) Kortom leuk om met het hele gezin of met je vriendenclub te doen!

Zorgkwekerij "Pluk de dag"

Er wordt geld ingezameld voor de zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’. Deze zorgkwekerij biedt een dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en biedt allerlei leuke activiteiten aan voor haar deelnemers. Dit op een unieke locatie, in een omgeving waar deelnemers zich “vertrouwd en thuis” kunnen voelen. Waar het gevoel van rust, ruimte, ontspanning, samenzijn en gezelligheid heerst en men de persoonlijke oprechte aandacht, professionele zorg en begeleiding ervaart en waardeert.

Activiteiten in de zorgkwekerij

De Zorgkwekerij biedt diverse activiteiten, waar er persoonlijk wordt gekeken naar de interesse van de deelnemers. Naast de verschillende activiteiten houden wij ons aan een vast dag structuur. Pluk de dag zou het fantastisch vinden de mogelijkheid te bieden om met haar deelnemers ook fietstochten te kunnen doen in een elektrisch-aangedreven duo-fiets. Die is er nu nog niet, en daar probeert de Lions, dames van Oostland, geld voor in te zamelen. 

 

Sponsoren

Om deze fietstocht mogelijk te maken en de bij elkaar gefietste donaties te kunnen besteden aan de duofiets voor Zorgkwekerij ‘Pluk de dag’, hebben wij een aantal sponsors die het mogelijk hebben gemaakt deze dagen voor iedereen tot een feest te maken. Wij danken dan ook alle sponsors die alle producten sponsoren die in de ingrediëntentas voor de Lions ‘Dames van Oostland Soep’ zitten en onze huisdrukkerij die al het drukwerk heeft verzorgd.

Sponsoren fietstocht 2021 Dames van Oostland

Het zit erop!

Trots op het eind bedrag 5363,05 euro. Wij bedanken jullie voor de deelname aan onze fietstocht en uw donatie!
Opbrengst voor Zorgkwekerij Pluk de dag door Dames van Oostland

Bloesemtakken actie

Onder het motto Pluk de dag brachten wij dan ook een stukje lente en kleur voor in huis.

Begin februari stelde 1 van onze leden voor om de bewoners van Pieter van Foreest van de Patrijs te Pijnacker een hart onder de riem te steken door mooie bloesemtakken te bezorgen. Deze konden geplaatst worden in de woonkamers en op de kamers van de bewoners. Onder het motto ‘Pluk de dag’ brachten wij dan ook een stukje lente en kleur voor in huis. Dit deden wij voor het eerst op 11 februari 2021 en herhaalde dit nog een keer op 11 maart 2021, deze keer voor de locatie aan de Raaigras 2.

Scroll naar boven