Algemene voorwaarden

Contact
Onze contactgegevens vind je op onze website. Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

Producten en diensten
In onze webshop kunnen wij producten en/of diensten verkopen, afhankelijk van de projecten die wij op dat moment ondersteunen.

Sponsoring | eenmalig en jaarlijks | stopzetten
Het is altijd mogelijk om ons te sponsoren, t.w. donaties te doen of om ons te ondersteunen via sponsorpakketten. Donaties en sponsorpakketten zijn mogelijk op eenmalige basis of op jaarlijkse basis. In dat laatste geval is het mogelijk om de sponsoring stop te laten zetten wanneer je dat wenst, door contact met onze sponsorcommissie op te nemen.

Verzendtermijnen en -voorwaarden
Onze producten en diensten worden niet verzonden. Er gelden derhalve geen verzendtermijnen of -voorwaarden.
Voor evenementen geldt dat er een deelname kan worden gekocht. Je krijgt hiervan een bevestiging via onze webshop. Mogelijk krijg je via een bevestiging ook een deelnamebewijs toegestuurd maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn.
Het kan mogelijk zijn dat wij een download versturen (een bijvoorbeeld hiervan is een route voor een fietstocht). Deze download kan direct beschikbaar zijn of pas na een bepaalde datum beschikbaar worden gesteld via een download, of een link via een email die wij toesturen.

Betalingsvoorwaarden
Op het moment dat er iets in onze webshop wordt aangekocht, word je verzocht direct te betalen via ideal. Je ziet de betaalmogelijkheid als je de winkelwagen gaat afrekenen. Zonder betaling is er geen verplichting van onze kant voor eventuele deelname aan evenementen e.d.
Mocht je niet via internet kunnen bankieren, neem dan contact met ons op.

Annuleringen en retourzendingen
Mocht je iets hebben gekocht in onze webshop en je wilt dit annuleren (dit kan ook een deelname aan een evenement zijn en je bent plotseling verhinderd), verzoeken wij je om tijdig contact met ons op te nemen. Wettelijk geldt een herroepingsrecht van 14 dagen na je aankoop. Je krijgt je geld dan teruggestort. Wij behouden ons het recht om de bankkosten van zowel jouw betaling als onze terugbetaling in te houden. Immers, wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en kunnen het ons niet veroorloven om kosten te maken.
De bijdragen die wij krijgen via onze webshop zijn bedoeld voor de goede doelen die wij ondersteunen. In plaats van annuleren zou je er ook voor kunnen kiezen om de bijdrage niet terug te vragen. Je draagt dan alsnog bij aan het goede doel.
Bij downloadbare producten die verkocht worden in onze webshop en waarbij de download reeds beschikbaar is gesteld, kan geen teruggave worden verleend.
Wij verzenden niet via onze webshop. Daarom zijn er geen retourzendingen van toepassing. Mochten wij een product hebben geleverd dat je zou willen retourneren, dan geldt hiervoor ook de 14 dagen herroepingsrecht en je hebt dan nog 14 dagen de tijd om het product zelf te retourneren.

Afmelden
Heb je je aangemeld voor een evenement maar ben je (of iemand uit jouw gezelschap) verhinderd? Laat het ons tijdig weten via een bericht aan ons secretariaat of via het contactformulier op deze website.

Garantievoorwaarden en termijnen
Voor onze diensten en sponsoring zijn geen garanties van toepassing.

Voorwaarden gebruik website, privacy verklaring en disclaimer
Op onze website vind je onze informatie over het gebruik van onze website zoals het plaatsen van cookies voor een optimale functionaliteit, onze AVG policy en disclaimer.
Wij doen er alles aan om zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan en dat geldt ook voor onze website en de informatie die wij daar op zetten. Wij behouden ons het recht voor om fouten in product/dienst omschrijvingen alsmede fouten in prijzen alsnog te corrigeren voor of na aankoop. Uiteraard geldt een kostenloze annulering indien de fout door ons gemaakt is en je de prijs of product/dienst niet wilt accepteren.
De producten en diensten die wij leveren zijn niet onderhevig aan BTW.

Klachten, suggesties en complimenten
Mocht je niet tevreden zijn over iets dat je hebt aangekocht, je deelname aan een evenement of andere ervaring, laat het ons weten. Wij zijn een club enthousiaste vrouwen die zich vrijwillig inzetten en we proberen dat zo goed mogelijk te doen. Maar fouten maken is menselijk. Gelukkig zijn die meestal ook op te lossen. Dus neem in dat geval contact met ons op via ons secretariaat en dan komen we er samen vast uit.
Heb je een suggestie voor ons, een verbetertip? Laat het ons weten, zodat we een volgende keer het nog beter kunnen doen.
Ben je erg tevreden en wil je ons en anderen dat laten weten? Dan stellen we het erg op prijs als je een reactie of review achter laat op onze website of social media. En het is natuurlijk helemaal fantastisch als je in je eigen netwerk een goed woordje voor ons doet zodat we in de toekomst projecten kunnen blijven ondersteunen.

Scroll naar boven