Onze projecten 2023

Uiteraard doen wij ook in 2023 weer ons uiterste best om ondersteuning te bieden aan mensen en organisaties die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Bijdrage aardbeving door Dames van Oostland

Bron afbeelding: Freepik.com (37976393)

Hulp slachtoffers aardbeving

Begin dit jaar werd de wereld opgeschrikt door een verschrikkelijke aardbeving. Met veel slachtoffers in Syrië en Turkije.

Via Stichting Lions Hulpfonds hebben de Dames van Oostland een geldelijke bijdrage gedaan.

Babypakket

We hebben een gezin met een moeilijke financiële situatie kunnen helpen met een mooi kraampakket. Lees meer in dit bericht.

Babypakket Dames van Oostland

Donatie stamceltherapie

Wij hebben een bijdrage gedaan aan de crowdfunding actie van Jaco Verheij. In Nederland komt hij niet in aanmerking voor een stamceltherapie. 

Bijdrage stamceltherapie door Dames van Oostland

Daarom is er een actie opgezet om het mogelijk voor hem te maken om in Mexico deze behandeling te ondergaan. Hiermee wordt de ziekte MS gestopt. Wij hopen dat dit voor Jaco het gewenste resultaat zal brengen.

Uitje G-sporters De Viergang

Wij hebben een bijdrage geleverd aan het uitje voor de G-sporters van De Viergang. Een groep vrijwilligers gaat al 20 jaar op zaterdag met hen sporten. Op 12 mei gaan 18 sporters en 12 begeleiders naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Wat een mooi initiatief. Wij wensen hen een hele gezellige dag toe.

Inmiddels heeft het uitje plaatsgevonden. Wij kregen van hen een leuk bedankje en foto.

 

Lieve sponsor, dank je wel! Dankzij jullie steun hadden wij een super dag in Ouwehands dierenpark. Dank jullie wel. G ‘S en begeleiding 🍀
G ‘S en begeleiding
Bus voor uitje G-sporters
Uitje G-sporters door Dames van Oostland

Fietstocht

Ook dit jaar fietsen wij voor een goed doel! De dames van Lions club Dames van Oostland hebben weer 4 prachtige routes uitgezet. 
Nieuw dit jaar is onze gezellige fancy fair met diverse kraampjes. We fietsen dit jaar voor 2 goede doelen:

 

Dames van Oostland fietstocht

Villa Casper, een woonlocatie in Pijnacker voor mensen met een verstandelijke beperking. De opbrengst wordt besteed voor de inrichting van de gezamenlijke recreatieruimte. Het tweede goede doel is Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt.

Sponsoren fietstocht

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door:

Onze lioness sponsoren
Sponsorpakket Lioness Dames van Oostland
Sponsoren producten en diensten voor onze fietstocht en fair

Kids & Kornuiten

Klik hier voor meer info.

Ook dit jaar organiseren wij weer de gezelligste speelgoedbeurs van Pijnacker-Nootdorp-Lansingerland: Kids & Kornuiten. Wij maken vele kinderen blij met speelgoed of een winterjas zodat ze een warm en gezellig Sinterklaas-/Kerstfeest kunnen hebben of gewoonweg een fijne winter. De opbrengst gaat dit jaar naar de kinderafdelingen van het Reinier de Graaf ziekenhuis en Franciscus Berkel (dependance van St Franciscus Gasthuis & Vlietland). 

Kerstbomen actie

Ook dit jaar staan er weer veel mooi kerstbomen in huis die besteld zijn via Lions Dames van Oostland, in samenwerking met Lions Delft. De bomen zijn zelf opgehaald en voor iedere gekapte boom is er weer een boom geplant. Hiermee kunnen wij weer onze goede doelen steunen.

Fijne kerst iedereen!

Scroll naar boven