Fietsrondjedorp aangepast vierkant

Fietsrondjedorp

Sinds haar oprichting in 2021 organiseert Lions Dames van Oostland elk jaar het evenement Fietsrondjedorp.

Een geweldige manier om de mooie omgeving van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland beter te leren kennen én tegelijk een goed doel te ondersteunen. 

Wanneer en waar

Wij plannen de fietstocht meestal in mei of juni. Een moment waarop wij hopen dat het weer ons goedgezind zal zijn (het enige dat wij helaas niet zelf in de hand hebben). Via onze website en onze social media (Facebook en Instagram) vermelden wij wanneer dit evenement plaatsvindt.

 

Lions Dames van Oostland ondersteunt zoveel mogelijk lokale initiatieven en daarom richten wij ons ook op de inwoners van Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland. Fietsrondjedorp wordt daarom in deze omgeving georganiseerd. 

Fietsroute

Elk jaar zetten wij nieuwe interessante routes uit. Zo leer je jouw omgeving nog beter kennen, genieten van de natuur om ons heen, ons dorp en onze bedrijven.

Goede doel

Elk jaar wordt een goed doel ondersteund. Op onze jaarpagina´s kan je lezen welke dat zijn geweest.

Inschrijven

Om zoveel mogelijk te kunnen bijdragen aan het goede doel gaan wij er van uit dat je alle deelnemers opgeeft voor betaling voor het fietsen van deze route.

Deelnemers die niet ingeschreven staan, betalen bij het startpunt. Dit kan ook met ideal.

 

Inschrijven en betalen verloopt bij voorkeur via onze website (en dan krijg je ook een goodiebag). Klik op het evenement en je kan je vervolgens inschrijven. Voor jouw gemak vind je dit inschrijfformulier hieronder, vanaf het moment dat het evenement door ons gepubliceerd is op onze website en socials.

Schrijf in met het juiste startpunt: Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw.
Betalen verloopt vervolgens automatisch via onze webshop.

2024

Fietsrondjedorp vindt dit jaar (2024) plaats op zaterdag 1 juni. Je kan starten van 10.00 tot 13.00 uur. Het evenement sluit om 16.00 uur. 

Er zijn 3 startpunten: Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Zo kan je zelf kiezen waar je kan starten.    

In samenwerking met het Ondernemersfonds Buitengebied Pijnacker-Nootdorp West hebben we een prachtige route uitgezet om jou een kijkje te geven in een aantal bedrijven om te leren en te weten te komen wat er eigenlijk allemaal gekweekt, geproduceerd en geleverd wordt vanuit het eigen dorp.

Er is dit jaar 1 route,  die ook voorzien is van diverse stops en cateringpunten.

Deze stops en catering zijn geopend tot 16:00 u.

Je krijgt jouw startpunt enkele dagen voor het evenement via email toegestuurd. (Houd de spambox in de gaten). De route wordt op het startpunt uitgereikt, en dus niet vooraf per email toegestuurd. De route zal ook terplekke worden uitgezet met pijlen.

cropped-Logo-stichting-IEP.-500x500-1-1

Wij fietsen dit jaar voor het goede doel Stichting IEP. Stichting Inclusief en Passend (IEP) is een ouderinitiatief. Er is een ‘samen naar school klas’ opgericht voor kinderen met een verstandelijke beperking die op dit moment geen passende plek (meer) vinden binnen de bestaande vormen van het primair onderwijs. Stichting IEP werkt samen met Octant Triangel in Delfgauw (gemeente Pijnacker – Nootdorp) om deze klas te realiseren. Voor deze klas willen we een ‘digitale tovertafel’ aanschaffen als hulpmiddel in de klas. Voor meer informatie kijk op de site van stichting IEP

De kosten voor dit leuke rondje dorp zijn € 12,50 per deelnemende volwassene. Kinderen zijn gratis. Als je je vooraf inschrijft, ben je gegarandeerd van een goodiebag, die bij het startpunt voor jou klaarstaat.

Vanaf 2024 is Fietsrondjedorp een gezamenlijk initiatief van Lions Dames van Oostland en PN West. Wij zijn er blij met deze samenwerking waardoor wij een grotere exposure kunnen bewerkstellingen. En hoe meer deelnemers aan ons jaarlijks event, hoe meer geld wij kunnen schenken aan het goede doel!

Lions Dames van Oostland logo
Scroll naar boven