Sponsoring & Donatie

Al onze inkomsten gaan naar goede doelen. 
Onze sponsoren helpen ons hierbij.
Wij zijn hun daar erg dankbaar voor!


Wil je ook sponsor worden? Kies uit een van onze sponsorpakketten. 

Wil je, als particulier, of als bedrijf, (eenmalig) doneren?

 

Onze sponsoren

BHV logo vierkant aangepast

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Handel met kennis en zorg voor de juiste brandveiligheid. Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED. Praktijkgericht, doeltreffend en op maat. De cursist staat centraal. 

Leezr Optiek is al sinds 1967 dé toonaangevende opticien van Pijnacker. Met een uitgebreid aanbod topmerkbrillen, glazen en contactlenzen weet je zeker dat je bij Leezr aan het goede adres bent!

Vloeren, raambekleding, gordijnen, trappen & behang. Advies voor het stofferen van uw woning. Vakbekwame stoffeerders met hart voor hun ambacht.

Met ruim 25 jaar ervaring is Kerklaan Greenhouses een begrip in de internationale kassenbouw.

Van der Helm is dé bodembrede dienstverlener in de gehele keten van Onderzoek, Advies en Realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie.

Universeel autobedrijf. BOVAG. APK, kleine/grote beurt, vakantie check, olie/airco service, uitlijnen, banden. Met eigen tankstation.

Alle voorkomende bouwwerkzaamheden voor bedrijf en particulier

Unieke collectie van kleding, schoenen en accessoires van Nederlandse en Scandinavische merken.

Victor van Leeuwen is deskundig, realistisch, creatief en flexibel met fotografie en film bezig. Vraag hem naar zijn beste foto, en hij zal zeggen dat hij “zijn beste foto nog moet maken”. Dat zegt niets over zijn nu al sublieme werk, maar alles over zijn streven naar een perfect resultaat.

Flaton Makelaars Taxateurs is het kantoor die het nét even anders doet. Voor ons is het hoge serviceniveau de normaalste zaak van de wereld. Van vele klanten hebben wij inmiddels mogen vernemen dat dit een onderscheidend vermogen blijkt te zijn. 

Wij staan garant voor cosmetische deskundigheid en hebben ons gespecialiseerd in diverse behandelmethoden met veeleisende huidverzorgingsproducten.

BOSS 4 U ben ik, Monique Boer. Ik ben een veelzijdige (projectmatige) ondersteuner voor elke organisatie, die met een behoorlijke dosis ervaring op divers gebied inzetbaar is. Daarnaast een enthousiast persoon, die snel leert en uitermate makkelijk contacten legt.

Stimuleer een goede gezondheid en het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Breng uw lichaam en geest in harmonie. Ik help u daarbij! Neem contact op met mij.

Noord-West Transport is gespecialiseerd in container en walkingfloor transport. Door Nederland, België en het westen van Duitsland.

Onze elegante Bohemian Orchids zorgen met hun exclusieve uitstraling voor een bijna mystieke sfeer, die ieder smaakvol ingericht huis nét dat beetje extra geeft. Een natuurlijke decoratie om lang plezier van te hebben!

Onze diensten: Pensioen Advies, Pensioen Beheer, Pensioen Communicatie, Inkomensplanning, Inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

Digitaal. Persoonlijk.
Up-to-date. Bij WVO accountants staan we voor jou klaar. Geen gedoe meer, gewoon geregeld. 

Ammerlaan The Green Innovator is een handelskwekerij die gespecialiseerd is in tropische groene planten. Het bedrijf kweekt en levert meer dan honderd plantsoorten in talloze variëteiten en maten.  Centraal kenmerk is: kwaliteit in product en dienstverlening. 

Toussaint kleurmakers is een in 1936 opgericht bedrijf welke zich met zijn vakbekwame medewerkers heeft gespecialiseerd en geprofileerd in diverse activiteiten van het schildersvak. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in houtherstel.

EMS-training is 10x effectiever dan gewone krachttraining. Je traint al je spiergroepen intensief en tegelijkertijd. Sterker, slanker en fitter in 20 minuten. Met het Biocircuit van Technogym is twee keer per week een training van dertig minuten al voldoende om superfit te worden.

Wilt u met een gezonde en stralende huid mooi ouder worden en bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste die net dat beetje meer biedt dan een gewone gezichtsbehandeling, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen uw huid onder de loep en bespreken graag de mogelijkheden met u. Uw huid verdient de beste zorg!

Specialist in aanhangwagens en paardentrailers sinds 1983. Uw betrouwbare partner voor alle soorten aanhangwagens. Of u nu op zoek bent naar een kleine aanhanger voor uw tuinwerkzaamheden of een grote oplegger voor uw transportbedrijf, wij hebben het allemaal.

Schijnt de zon al en smaakt dit naar een lekkere barbecue? Dan bent u bij ons aan het juist adres. U kunt in onze shop complete BBQ pakketten bestellen en afhalen. Ook is het mogelijk uw BBQ feestje volledig aan ons uit te besteden.

Wil jij bijdragen aan onze goede doelen? Misschien is een sponsorpakket dan iets voor jou en sta jij op deze plek op onze website!

Wil jij bijdragen aan onze goede doelen? Misschien is een sponsorpakket dan iets voor jou en sta jij op deze plek op onze website!

Wil jij bijdragen aan onze goede doelen? Misschien is een sponsorpakket dan iets voor jou en sta jij op deze plek op onze website!

Wil jij bijdragen aan onze goede doelen? Misschien is een sponsorpakket dan iets voor jou en sta jij op deze plek op onze website!

Wil jij bijdragen aan onze goede doelen? Misschien is een sponsorpakket dan iets voor jou en sta jij op deze plek op onze website!

Scroll naar boven