Sinds haar oprichting in 2021 organiseert Lions Dames van Oostland elk jaar het evenement Fietsrondjedorp.

Een geweldige manier om de mooie omgeving van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland beter te leren kennen én tegelijk een goed doel te ondersteunen. 

Wanneer en waar

Wij plannen de fietstocht in juni. Een moment waarop wij hopen dat het weer ons goedgezind zal zijn (het enige dat wij helaas niet zelf in de hand hebben). Via onze website en onze social media (Facebook en Instagram) vermelden wij wanneer Fietsrondjedorp plaatsvindt.

Fietsroute

Elk jaar zetten wij een route uit. Zo leer je jouw omgeving nog beter kennen, ons dorp en onze bedrijven en geniet je van de natuur.

Goede doel

Elk jaar wordt een goed doel ondersteund. Op onze jaarpagina´s kan je lezen welke dat zijn geweest.

Inschrijven

Om zoveel mogelijk te kunnen bijdragen aan het goede doel, gaan wij ervanuit dat alle deelnemers opgegeven worden voor betaling voor het fietsen van de route.

Deelnemers die niet ingeschreven staan, betalen bij het startpunt. Dit kan ook met ideal.

Inschrijven en betalen verloopt bij voorkeur via onze website (en dan krijg je ook een goodiebag). 

Vanaf het moment dat het evenement door ons gepubliceerd is, op onze website en onze socials, kan je je inschrijven. Dat kan via onze homepage, waar je het evenement vermeld ziet. Klik daar op en je kan je inschrijven.

Op dat moment vind je op onze website tevens een subpagina Fietsrondjedorp voor dit jaar. Deze pagina vind je in het menu dus onder deze pagina. Via die pagina kan je je ook inschrijven.   

Betalen verloopt vervolgens automatisch via de winkelwagen.

Vanaf 2024 is Fietsrondjedorp een gezamenlijk initiatief van Lions Dames van Oostland en PN West. Wij zijn er blij met deze samenwerking waardoor wij een grotere exposure kunnen bewerkstellingen. Hoe meer deelnemers meedoen met de fietstocht, hoe meer geld wij kunnen schenken aan het goede doel.

Lions Dames van Oostland logo
Scroll naar boven