Fietsrondjedorp 2024

Wanneer en waar

Fietsrondjedorp vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni. Je kan starten van 10.00 tot 13.00 uur. Het evenement sluit om 16.00 uur.

Er zijn 3 startpunten: Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. Zo kan je zelf kiezen waar je start.

Als je je via onze website inschrijft, ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement de locatie van het door jou gekozen startpunt.  Op de dag zelf kan je je nog inschrijven bij de startpunten. De locaties worden op 31 mei a.s. bekend gemaakt via deze website en onze socials. Op onze website is dat middels een pop up (zie je die niet, dan heb je waarschijnlijk pop ups geblokkeerd).

Fietsroute

In samenwerking met het Ondernemersfonds Buitengebied Pijnacker-Nootdorp West hebben we een prachtige route uitgezet om jou een kijkje te geven in een aantal bedrijven om te leren en te weten te komen wat er eigenlijk allemaal gekweekt, geproduceerd en geleverd wordt vanuit het eigen dorp.

De route is voorzien van diverse stops en cateringpunten die tot 16.00 uur geopend zijn.

Je krijgt jouw startpunt enkele dagen voor het evenement via email toegestuurd. (Houd de spambox in de gaten.) De route wordt op het startpunt uitgereikt, en dus niet vooraf per email verzonden. De route is ook terplekke uitgezet met pijlen.

Goede doel

We fietsen dit jaar voor het goede doel Stichting IEP. Stichting Inclusief en Passend (IEP) is een ouderinitiatief. Er is een “samen naar school klas” opgericht voor kinderen met een (verstandelijke) beperking die op dit moment geen passende plek (meer) vinden binnen de bestaande vormen van het primair onderwijs. Stichting IEP werkt samen met basisschool Octant Triangel in Delfgauw (gemeente Pijnacker-Nootdorp) om hen passend onderwijs te bieden. Voor deze klas willen we een “digitale tovertafel”  aanschaffen als hulpmiddel in de klas. Voor meer informatie kijk op de website van Stichting IEP.

Inschrijven

Vanaf het moment dat het evenement door ons gepubliceerd is op onze website en socials, kan je je inschrijven via onze website (en dan krijg je ook een goodiebag). 

Het evenement staat vanaf dat moment op onze homepage en op deze pagina vermeld met de mogelijkheid om je in te schrijven. Klik daarop om je in te schrijven. Betalen verloopt vervolgens automatisch via de winkelwagen.

NB: schrijf je in met het door jou gekozen startpunt: Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw.
Kinderen zijn van harte welkom en hoeven niet te worden ingeschreven.

Evenement afgelopen

Vanaf 2024 is Fietsrondjedorp een gezamenlijk initiatief van Lions Dames van Oostland en PN West. Wij zijn er blij met deze samenwerking waardoor wij een groter bereik kunnen bewerkstellingen. Hoe meer deelnemers meedoen met de fietstocht, hoe meer geld wij kunnen schenken aan het goede doel.

Lions Dames van Oostland logo

Scroll naar boven