€ 5.427,- opbrengst succesvolle jaarlijkse Fietstocht & Fair

 

Zaterdag 24 juni was het zover, na weken van voorbereidingen was daar onze Fietstocht & Fair! Wat was het een groot succes!! 

 

Om 10.00 uur stond alles klaar, kraampjes met planten, sieraden, vintage sjaals & tassen en de kraam met zuivel, kaas en yoghurt e.d.. Maar ook een baristokar met heerlijke koffie en zelf gemaakte taarten en wafels.

 

Ook de eerste deelnemers van de fietstocht waren er op tijd bij, want qua weer mochten wij niet klagen. Er waren maar liefst 4 fietsroutes uitgezet, 12,5 km, 25km, 40km en zelfs 80km. En ook de goodiebags met producten voor een soep zijn weer uitgedeeld aan de deelnemers van de fietstocht. De aanloop was goed verdeeld over de gehele dag. Om 16.00 uur werd het tijd om op te ruimen, de trekking van de loten te doen en de winnaars te bellen! Wat was het een Super Geslaagde dag!!!👍👍👍

 

Dit was natuurlijk niet gelukt zonder onze deelnemers van de fietstocht, de bezoekers van de fair en onze sponsoren. Hartelijk Dank daarvoor!!

De opbrengst gaat naar het opknappen van een gezamenlijke ruimte van Villa Casper te Pijnacker en een bijdrage voor Het Vergeten Kind. Lions Dames van Oostland mocht maar liefst € 3.618,- uitreiken aan Villa Casper en € 1.809,- aan Het Vergeten Kind!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven