Ivonne

Mijn naam is Ivonne Scholten-Bunnik. Geboren en getogen Pijnackernaar, jaren uit Pijnacker geweest en al weer vanaf 2001 terug op de grens Pijnacker/Zoetermeer. Ik was erg op Zoetermeer georiënteerd, kinderen daar naar school, sport, werk en mijn vrouwen netwerk clubje. Dus was weinig in Pijnacker te vinden. Inmiddels is dat veranderd. Omdat ik weet:  waar deuren sluiten gaan er ook weer deuren open! 

 

Vrouwen netwerk Zoetermeer hield na 25 jaar op met bestaan en toen werd ik gevraagd om in Pijnacker bij de Lions Dames van Oostland aan te sluiten. Ik hoefde er niet lang over na te denken, want ik hou van mensen en ik werk graag met mensen. Ik vind het waardevol om samen met de andere dames iets voor de maatschappij te betekenen door middel van activiteiten die een lach op iemands gezicht toveren. Inmiddels zijn we een paar jaartjes verder en kan ik zeggen dat het me persoonlijk ook veel energie geeft om me hiervoor in te zetten.   

Een spreker die eens een lezing kwam geven zei ‘Je mag alles vragen, want je doet het voor een ander.’ Dit heb ik opgeslagen! De Lions Dames Oostland vraagt tijd en energie, maar het levert veel meer op. Ben je geïnspireerd door alle verhalen van de dames en heb je zin om je met ons in te zetten voor goede doelen? Meld je aan! Ook jij bent van harte welkom.  

Meer informatie vind je op deze website.

Scroll naar boven