Kids & Kornuiten

Elk jaar organiseert Lions Dames van Oostland de beurs Kids & Kornuiten. De gezelligste Speelgoedbeurs voor het goede doel!!

Kids en Kornuiten is een hartverwarmend initiatief dat streeft naar blijdschap en vrolijke gezichtjes voor kinderen die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken. Deze beurs is ontstaan om wat vreugde te brengen in het leven van kinderen die het wat minder hebben. Het doel is om hen te voorzien van kwalitatief goed speelgoed, en een lekkere warme winterjas want dat gunnen we ieder kind!

Inmiddels is de beurs bekend en populair bij iedereen die speelgoed en winterjassen een tweede kans willen geven!

🌈Samen toveren we een glimlach op het gezicht van ieder kind
🌈 Je draagt bij aan een duurzamere toekomst
🌈 Elke donatie telt en draagt bij aan het creëren van een hartverwarmende omgeving voor kinderen die het minder hebben en je speelgoed krijgt een tweede leven. Je kunt niet alleen de winter wat warmer maken, maar ook het hart van heel veel kinderen !

Waarom bezoeken

Je vindt er leuk nieuw en mooi tweedehands speelgoed voor kleine prijzen. Door jou krijgen ze een tweede leven. De opbrengst gaat naar een of meer door ons gekozen projecten.  

Wat is het

De leukste, vrolijkste beurs van Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland! Met kinderspeelgoed, spellen, winterjassen van en voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij de kassa kun je ‘Kornuiten’ kopen waarmee je de uitgezochte spullen kan betalen.

uitsnede voor een afbeelding

Wanneer en waar

De beurs wordt meestal eind oktober of november gehouden. Op die manier kunnen gulle gevers met een klein budget hun kinderen een mooi Sinterklaas-/Kerstfeest bezorgen.

Goed doel

Elk jaar kiezen wij een goed doel. Wij, Lions Dames van Oostland, zijn vooral actief op kleine schaal in onze eigen regio. Wij zijn er om mensen die dat nodig hebben, te helpen en een duwtje in de rug te geven. Dat kan soms met een financiële bijdrage, maar ook met advies of door helpende handen uit de mouwen te steken.

De opbrengst van onze laatste beurs was voor de kinderafdelingen van het Reinier de Graaf ziekenhuis en Franciscus Berkel (dependance van St Franciscus Gasthuis & Vlietland).

Op de foto’s worden de cheques uitgereikt van maar liefst € 1850,- voor het RDGG en € 900,- voor Franciscus Berkel. 

Door speelgoed in te leveren

Jouw bijdrage kan het verschil maken! We roepen iedereen op om speelgoed en jassen te verzamelen en te doneren, zodat we een geweldige Kids & Kornuiten beurs kunnen organiseren voor deze kinderen.
Toch al van plan de kinderkamer, zolder of garage op te ruimen? Denk dan aan Kids & Kornuiten.

We zijn op zoek naar kwalitatief goed speelgoed! Educatieve spellen die de nieuwsgierigheid stimuleren of speelgoed die verbeelding en fantasie aanspreekt. En natuurlijk winterjassen om lekker warm en knus te blijven tijdens de koude maanden. En dit allemaal voor kinderen tot 12 jaar. Jouw donatie is van harte welkom! Samen maken we een groot verschil voor kinderen waarvan het niet vanzelfsprekend is om speelgoed of een winterjas te krijgen! 

Vraag zoveel mogelijk vrienden, familie, buren en collega’s om mee te doen aan deze inzamelactie om zoveel mogelijk kinderen weer blij te maken en een fijn Sinterklaas/Kerstfeest of gewoon een heerlijke winterperiode te bezorgen.

Breng je gedoneerde speelgoed naar onze inzamelingspunten op die op onze website (agenda, homepage) en social media (Facebook en Instagram) gepubliceerd zijn.

Door sponsor te worden

Je kan als particulier doneren maar ook met je bedrijf sponsor worden. Kijk op onze pagina Sponsoring voor meer informatie.

 

Naast donatie en sponsorpakketten bestaat de mogelijkheid om specifieke evenementen, zoals Kids & Kornuiten, te sponsoren. Neem contact op met ons team Sponsoring.

Scroll naar boven