Uitreiking cheque St Franciscus Berkel

Gisteren was het zo ver! Lionsclub Dames van Oostland reikte de eerste cheque van Speelgoedbeurs Kids en Kornuiten 2023 uit. Yvonne van Buijtene en Annelies Feenstra overhandigden de cheque van Kids & Kornuiten aan Astrid van der Knaap (doktersassistentie Franciscus locatie Berkel), Tessa Treure (Fondsenwerving) en Maltie Nirsoe (teamleider Franciscus locatie Berkel). Ook de dames van het bloedprikken waren aanwezig. Erg blij waren zij met de cheque van € 900,00. De opbrengst gaat gebruikt worden voor cadeautjes, boekjes e.d. voor de kinderen die naar Berkel komen om bloed te laten prikken of een ander onderzoek moeten ondergaan. 

lions fb foto2

2 gedachten over “Uitreiking cheque St Franciscus Berkel”

 1. Astrid van der Knaap

  Beste Lionsclub dames,

  Met een warm hart willen wij, als doktersassistenten van de kinderpoli van het SFG ziekenhuis locatie Berkel, onze diepe dankbaarheid uiten voor jullie vrijgevige donatie voor onze kleinste patiëntjes. Jullie steun betekent enorm veel voor ons en de kinderen die onze prikpoli bezoeken.
  Deze gulle bijdrage zal direct ten goede komen aan de kleintjes. Met jullie hulp kunnen we extraatjes toevoegen die het bezoek van de kinderen hier aangenamer maken. Denk aan speelgoed, knuffels en andere leuke dingen.
  Nogmaals, onze oprechte dank.
  Met warme groeten,

  Astrid van der Knaap en het hele team Berkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven