Yvonne van Buijtene

Ik ben Yvonne van Buijtene, geboren in 1964, woon in Delfgauw in ons droomhuis en al heel lang getrouwd met Dirk. Samen hebben we 3 volwassen zonen en schoondochters een kleindochter, kleinzoon en het 3e kleinkind is op komst. Heb mbo-school voor Mode en Kleding gevolgd in Den Haag, en ook aantal jaren werkzaam geweest in de kledingbranche. En ben als invalkracht nog wel eens te vinden in een kledingzaak. Later een opleiding Styling en Interieur gevolgd en hierin m’n eigen bedrijfje gestart, waar ik klanten begeleid met bouw en/of verbouw van hun woning en advies geef voor de inrichting. Verder werkzaam in ons Transportbedrijf waar ik verantwoordelijk ben voor de administratie. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag en hou van tuinieren! Verder lees ik graag een goed boek of kijk ik vooral in de winter een goede film of serie. Tennis en yoga zijn mijn sportieve en ontspannen bezigheden.

 

Als lid van Dames Lions van Oostland wil ik me graag inzetten voor de maatschappij. Met elkaar ons inzetten voor diverse doelgroepen zoals oudere, kinderen, zieke, arme vooral lokale medemens die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het geeft mij enorme voldoening de dankbaarheid en blijheid van hen te mogen ontvangen.

Met elkaar maken we onze leefomgeving een beetje mooier!

Pluk de dag en wees LIEF voor elkaar.

Scroll naar boven